Embalatge i càrrega dels nostres productes.

Empresa

Productes / Informació

URL ANTERIOR
PAGINA INICIAL

MOLINS DE VENT TARRAGÓ és una empresa creada el 1984 i dedicada a l'energia eòlica. El principal producte són Molins de Vent pel bombament d'aigua.

MOLINS DE VENT TARRAGÓ ofereix una solució completa als seus clients: estudis previs de la zona, instalálació, servei post-venta...

El disseny dels nostres molins de vent va tenir com a prioritat la màxima eficiència i respecte al medi ambient. El resultat són els nostres molins de vent multi-aspa.

MOLINS DE VENT TARRAGÓ ofereix un ampli ventall de models que s'adapten a les necessitats dels nostres clients. Per a determinar el model de molí de vent més idoni per a cada instalálació s'han de tenir en compte diferents factors tals com les característiques del vent de la zona, el tipus d'extracció d'aigua (perforació, llacuna...), el tipus d'explotació (agrícola, mini-hidràulica...), el nivell d'aigua a bombar, el desnivell a superar...

MOLINS DE VENT TARRAGÓ està format per un equip de treball molt motivat, que ha fet possible l'èxit de l'empresa desenvolupant contínuament noves idees.

e-mail: info@tarrago.es

MOLINS DE VENT TARRAGÓ
Raval Santa Anna, 30-32 - Visites: crta. Artesa, s/n
43400 MONTBLANC -Tarragona (Catalunya)
Tel./Fax: +34 977860908
http://www.tarrago.es